ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φωτό: Η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, αποχωρεί από την αίθουσα κατά την τοποθέτηση του πρέσβη της Παλαιστίνης

Φωτό: Η εκπρόσωπος των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, αποχωρεί από την αίθουσα κατά την τοποθέτηση του πρέσβη της Παλαιστίνης

Αποχώρησε από την αίθουσα των Ηνωμένων Εθνών, πρέσβυς των ΗΠΑ στον ΟΗΕ, Νίκι Χέιλι, όταν ο Ριάντ Μανσούρ, πρέσβης της Παλαιστίνης, άρχισε να μιλά για το μακελειό της Γάζας.

Σε γραμμή Ισραήλ, η Νίκι Χέιλι, υποστήριξε ότι, το Ισραήλ «επέδειξε αυτοσυγκράτηση» κατά τη διάρκεια των επεισοδίων, τη Δευτέρα, στα σύνορα με τη Λωρίδα της Γάζας, κατά την ομιλία της στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών.

Όμως δεν έμεινε εκεί. Η εικόνα για την υποστήριξη των ΗΠΑ ήρθε με εμφατικό τρόπο, όταν ένας φωτογράφος απαθανάτισε τη στιγμή που η Νίκι Χέλι, αποχώρησε από την αίθουσα των Ηνωμένων Εθνών, καθώς ο Ριάντ Μανσούρ (εκπροσωπώντας της Παλαιστίνη) άρχισε να μιλά για το μακελειό που συντελέστηκε στη Γάζα, κατά τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας των ΗΠΑ, στην Ιερουσαλήμ.

Μέχρι στιγμής 62 άνθρωποι σκοτώθηκαν, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις άνοιξαν πυρ εναντίον παλαιστινίων διαδηλωτών κοντά στα σύνορα της Γάζας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.