ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Λευκός Οίκος: «Μια σειρά αθετημένων υποσχέσεων της Β. Κορέας οδήγησε στην ακύρωση της συνάντησης Ντ. Τραμπ-Κιμ».

Λευκός Οίκος: «Μια σειρά αθετημένων υποσχέσεων της Β. Κορέας οδήγησε στην ακύρωση της συνάντησης Ντ. Τραμπ-Κιμ».

Για «σειρά αθετημένων υποσχέσεων» από τη Βόρεια Κορέα έκανε λόγο ο Λευκός Οίκος, ώστε να αιτιολογήσει την ακύρωση της συνόδου κορυφής της 12ης Ιουνίου μεταξύ του Αμερικανού πρόεδρου Ντόναλντ Τραμπ και του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ Ουν.

Όπως τόνισε ένας ανώτερος αξιωματούχος της αμερικανικής προεδρίας, που μίλησε σε δημοσιογράφους υπό τον όρο να μην κατονομαστεί, ο Τραμπ αποφάσισε να ακυρώσει την προγραμματισμένη σύνοδο αφού η Πιονγκιάγνκ αθέτησε μια σειρά υποσχέσεων και διέκοψε την απευθείας επικοινωνία με τις ΗΠΑ.

Παράλληλα ο αξιωματούχος επικαλέστηκε μια ανακοίνωση της Βόρειας Κορέας που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα, με την οποία προειδοποιούσε ότι είναι έτοιμη για μια πυρηνική αναμέτρηση με την Ουάσινγκτον.

«Αυτή η περίεργη έλλειψη κρίσης, σε συνδυασμό με αθετημένες υποσχέσεις κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων και η διακοπή της απευθείας επικοινωνίας με τις ΗΠΑ, υποδεικνύουν μια βαθιά έλλειψη καλής πίστης», τόνισε ο αξιωματούχος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπάρχει μια σειρά αθετημένων υποσχέσεων που οδήγησε τις ΗΠΑ να σταματήσουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.