ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Π. Ιγκλέσιας και Ι. Μοντέρο από τα μέλη των Podemos με 68%

Ψήφος εμπιστοσύνης σε Π. Ιγκλέσιας και Ι. Μοντέρο από τα μέλη των Podemos με 68%

Κέρδισαν την εσωκομματική ψηφοφορία για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, με ποσοστό 68%, οι δύο επικεφαλής του Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας και Ιρένε Μοντέρο.

Το κόμμα οργάνωσε την ψηφοφορία την περασμένη εβδομάδα όταν το ζεύγος Ιγκλέσιας-Μοντέρο κατηγορήθηκε για υποκρισία και προδοσία των αριστερών τους αρχών, μετά από την αγορά πολυτελούς κατοικίας, αξίας 600.000€.

Οι ίδιοι υποστήριξαν την αγορά λέγοντας ότι, χρειάζονται την βίλα, για να μεγαλώσουν τα παιδιά που περιμένουν και ότι δεν επρόκειτο για κερδοσκοπική κίνηση.

Η ερώτηση στην οποία εκλήθησαν να απαντήσουν με ναι ή όχι, τα μέλη του κόμματος ήταν: «Πιστεύετε ότι ο Πάμπλο Ιγκλέσιας και η Ιρένε Μοντέρο πρέπει να παραμείνουν στις θέσεις του ηγέτη και της εκπροσώπου του κόμματος;»

Το 68% των μελών των Podemos, έκρινε πως ο Πάμπλο Ιγκέσιας δεν χρειάζεται να παραιτηθεί, εξαιτίας του σάλου που προκλήθηκε για το πολυτελές σπίτι που αγόρασε με τη σύζυγό του.

Ο επικεφαλής Πάμπλο Ιγκλέσιας και η εκπρόσωπος της κοινοβουλευτικής ομάδας Ιρένε Μοντέρο αποφάσισαν να αγοράσουν σπίτι 270 τ.μ με κήπο και πισίνα σε χωριό 40 χλμ. μακριά από τη Μαδρίτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.