ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Μήνυμα Μάικ Πενς σε πολίτες της Κ. Αμερικής: «Μην έρθετε στις ΗΠΑ καθόλου αν δεν είναι με νόμιμο τρόπο»

Μήνυμα Μάικ Πενς σε πολίτες της Κ. Αμερικής: «Μην έρθετε στις ΗΠΑ καθόλου αν δεν είναι με νόμιμο τρόπο»

Ο αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μάικ Πενς, συνέστησε σήμερα, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Βραζιλία, τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του σε χώρες της Λατινικής Αμερικής, ότι εάν οι πολίτες της Κεντρικής Αμερικής, οι οποίοι σκέφτονται να μεταναστεύσουν στις ΗΠΑ, «δεν μπορούν να έρθουν νόμιμα, ας μην έρθουν καθόλου».

Νωρίτερα, σύμβουλος του Λευκού Οίκου είπε σε δημοσιογράφους ότι ο Πενς θα συναντηθεί με τους προέδρους της Γουατεμάλας και της Ονδούρας και τον αντιπρόεδρο της Ονδούρας την Πέμπτη στη Γουατεμάλα για να συζητήσουν το θέμα της μετανάστευσης στα νότια σύνορα των ΗΠΑ. Στις συνομιλίες θα συμμετέχει και η υπουργός Εσωτερικής Ασφαλείας των ΗΠΑ Κίρστεν Νίλσεν.

«Προς τους πολίτες της Κεντρικής Αμερικής, έχω ένα μήνυμα για εσάς» δήλωσε ο Αμερικανός αντιπρόεδρος από τη Μπραζίλια. «Μην θέτετε σε κίνδυνο τις ζωές σας ή τις ζωές των παιδιών σας επιχειρώντας να έρθετε στις ΗΠΑ ακολουθώντας μια διαδρομή την οποία ελέγχουν έμποροι ναρκωτικών και διακινητές ανθρώπων. Εάν δεν μπορείτε να έρθετε νόμιμα, μην έρχεστε καθόλου».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Μάικ Πενς συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της Βραζιλίας Μισέλ Τέμερ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.