ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ε.Μακρόν σε Π.Καμμένο; «Απαραίτητη για την ασφάλεια της Μεσογείου η συνεργασία με την Ελλάδα»

Ε.Μακρόν σε Π.Καμμένο; «Απαραίτητη για την ασφάλεια της Μεσογείου η συνεργασία με την Ελλάδα»

Στο Παρίσι βρίσκεται ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος, προσκεκλημένος της γαλλικής κυβέρνησης με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου στη σύμμαχο χώρα.

Ο πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας Εμανουέλ Μακρόν, στο αποψινό του διάγγελμα προς τις γαλλικές Ένοπλες Δυνάμεις, με την ευκαιρία της Εθνικής Εορτής της Γαλλίας, αναφέρθηκε στην αμυντική συνεργασία της χώρας του με τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, τη Γερμανία και τη Μεγάλη Βρετανία και αμέσως μετά απευθύνθηκε προσωπικά στον παρευρισκόμενο υπουργό Εθνικής ‘Αμυνας τονίζοντας τη σημασία της διμερούς συνεργασίας και τη συμβολή της χώρας μας στη σταθερότητα της περιοχής της Μεσογείου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω για την συνεργασία, που κάθε μέρα ενδυναμώνεται, στο κέντρο της Ευρώπης, με την Ελλάδα, κύριε υπουργέ. Είναι απαραίτητη για την ασφάλεια της Μεσογείου και εξίσου απαραίτητη για την κοινή μας πολιτική στη Μέση Ανατολή» είπε ο Εμανουέλ Μακρόν απευθυνόμενος στον Π.Καμμένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.