ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Οταν ο Τράμπ έσπασε το πρωτόκολλο και άφησε άφωνη η βασίλισσα Ελισάβετ

Οταν ο Τράμπ έσπασε το πρωτόκολλο και άφησε άφωνη η βασίλισσα Ελισάβετ

Άφωνη έμεινε η βασίλισσα Ελισάβετ κατά την επίσκεψη του Ντ. Τραμπ μετά της συζύγου του Μελάνια, στο κάστρο του Γουίνδσορ.

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, έστησε για 15 ολόκληρα λεπτά την 92χρονη βασίλισσα η οποία τον περίμενε στην αυλή του Πύργου, κάτω από μία τέντα.

Το δεύτερο «ατόπημα» του προεδρικού ζεύγους ήταν «χοντρό» για τα δεδομένα της βασίλισας. Ούτε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ούτε η Πρώτη Κυρία έκαναν υπόκλιση στην Ελισάβετ.

Ποιο ήταν το… αποκορύφωμα μετά τις δύο παραπάνω κινήσεις; Ο Ντόναλντ Τραμπ άρχισε να περπατά, αδιαφορώντας για το πού βρίσκεται η βασίλισσα Ελισάβετ! Ο Αμερικανός πρόεδρος αντιλήφθηκε κάποια στιγμή ότι δεν είναι δίπλα του και την έψαξε, την ώρα που η 92χρονη είχε μείνει πίσω και του έδειχνε τη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει!


https://twitter.com/ceraunophil3/status/1017807186137899009


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.