Νέο πλήγμα για την κυβέρνηση της Τ.Μέι: Ακόμη μια παραίτηση υπουργού αλλά για… ερωτικούς λόγους!

Νέο πλήγμα για την κυβέρνηση της Τ.Μέι: Ακόμη μια παραίτηση υπουργού αλλά για… ερωτικούς λόγους!

Άλλη μια παραίτηση μέσα σε λίγες μέρες “μετρά” η κυβέρνηση της Τερέζα Μέι, μετά από αυτές του Μπόρις Τζόνσον και του Ντέιβιντ Ντέιβις, αυτή τη φορά όμως όχι για το BREXIT, του οποίου δεν ήταν οπαδός.

Ο υφυπουργός Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων Άντριου Γκρίφιθς αποχώρησε από το πόστο του,

Στην περίπτωση του υφυπουργού η αποχώρηση του αφορά τις αποκαλύψεις που έκανε η εφημερίδα Sunday Mirror για τα ερωτικά μηνύματα που έστελνε σε δύο νεαρές γυναίκες.

Σύμφωνα με την κυριακάτικη εφημερίδα, ο Γκρίφιθς, που είναι παντρεμένος, έστειλε σχεδόν 2.000 μηνύματα μέσα σε διάστημα τριών εβδομάδων σε μια 28χρονη σερβιτόρα και σε μια φίλη της, με τις οποίες είχε έρθει σε επαφή μέσω ιστοτόπων κοινωνικής δικτύωσης.

Τους πρότεινε να νοικιάσουν ένα διαμέρισμα για τις ερωτικές συνευρέσεις τους και καυχιόταν ότι τον φλερτάρουν πολλές λόγω της θέσης του.

«Είμαι περιζήτητος. Η εξουσία είναι αφροδισιακή», έγραφε σε ένα από τα μηνύματα αυτά.

Όταν ρωτήθηκε για το θέμα αυτό, το υπουργείο επιβεβαίωσε ότι ο 48χρονος υφυπουργός παραιτήθηκε «για προσωπικούς λόγους».

Ο πολιτικός πλήρωσε επίσης εκατοντάδες λίρες στις δύο νεαρές γυναίκες για να του στείλουν ερωτικές φωτογραφίες και βίντεο. Μάλιστα, σε ένα μήνυμα, υποστήριζε ότι «το δικαιούταν» μετά την πολύωρη εργασία του στο κοινοβούλιο.

«Ντρέπομαι βαθύτατα για τη συμπεριφορά μου που βύθισε σε ανείπωτη απελπισία τη σύζυγο και την οικογένειά μου, στην οποία χρωστώ τα πάντα» ανέφερε ο ίδιος σε ανακοίνωσή του, παραδεχόμενος ότι «έφερε σε αμηχανία» την πρωθυπουργό και την κυβέρνηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Υπέβαλα την παραίτησή μου την Παρασκευή. Δεν προσπαθώ να δικαιολογηθώ για τη συμπεριφορά μου. Θα ζητήσω τη βοήθεια ειδικού για να μην ξαναγίνει κάτι τέτοιο», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.