ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Μόσχα: Πούτιν και Μακρόν κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή στην απονομή του τροπαίου

Μόσχα: Πούτιν και Μακρόν κάτω υπό καταρρακτώδη βροχή στην απονομή του τροπαίου

Ο ουρανός… άνοιξε στη Μόσχα, κατά τη διάρκεια των απονομών μετά το τέλος του τελικού του Μουντιάλ 2018.

Η Γαλλία κατέκτησε το Μούντιαλ 2018 και για πρώτη φορά στην ιστορία των παγκοσμίων πρωταθλημάτων, η απονομή των μεταλλίων και του τροπαίου έγινε υπό καταρρακτώδη βροχή.

Οι επίσημοι δεν πτοήθηκαν από την μπόρα και συνέχισαν να δίνουν κανονικά τα μετάλλια στα μέλη των ομάδων.

Πάντως οι δύο πολιτικοί ηγέτες της Γαλλίας και της Κροατίας, Εμανουέλ Μακρόν και Κολίντα Γκραμπάρ – Κιτάροβιτς, έγιναν «παπιά».

Ο Γάλλος πρόεδρος δεν είχε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα, μιας και βρισκόταν στον έβδομο ουρανό μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ από την ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.