ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Δεκαπεντάλεπτη τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Ερντογάν

Δεκαπεντάλεπτη τηλεφωνική συνομιλία Τραμπ-Ερντογάν

Δεκαπεντάλεπτη τηλεφωνική επικοινωνία είχε σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Ταγίπ Ερντογάν λίγο πριν την σύνοδο του Ελσίνκι.

Η τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στους δυο άνδρες έγινε λίγο πριν την συνάντηση του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στο Ελσίνκι. Οι δυο άνδρες μίλησαν για θέματα που προέκυψαν από την Σύνοδο του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες αλλά και κυρίως για τις εξελίξεις στην Συρία. Όμως, αυτό που προβληματίζει μετά και την πολύ στενή σχέση που φάνηκε να αναπτύσσουν οι δυο άνδρες στην Σύνοδο του ΝΑΤΟ είναι το σημείο που η τουρκική προεδρία αναφέρει ότι οι δυο άνδρες συζήτησαν θέματα δικαιοσύνης…

Πολλοί ήδη πιστεύουν ότι μπορεί και να ψήνεται ανταλλαγή του Αμερικανού πάστορα που κρατείται στις τουρκικές φυλακές με το νούμερο ένα εχθρό του Ερντογάν, τον Φετουλάχ Γκιουλέν ο οποίος ζει στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ και η Τουρκία ζητεί επανειλημμένα την έκδοσή του!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και οι δυο άνδρες σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά ΜΜΕ δεσμεύθηκαν να αναπτύξουν καλύτερες διμερείς σχέσεις και να βρεθεί λύση στα εκκρεμή ζητήματα. Ο Ερντογάν ευχήθηκε καλύ επιτυχία στον Τραμπ για την συνάντηση με τον Πούτιν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.