ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ντ.Τραμπ: Ευχαριστημένος από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τη συνάντηση με Β.Πούτιν

Ντ.Τραμπ: Ευχαριστημένος από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ και τη συνάντηση με Β.Πούτιν

Μία καλή βδομάδα ήταν η περασμένη σύμφωνα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.Ο οποίος δήλωσε ευχαριστημένος με τις συναντήσεις που είχε με ΝΑΤΟ και Ρωσία.

Ο Ντόναλντ Τραμπ μάλιστα φαίνεται πως έβαλε την συνάντηση αυτή πάνω και από… τη σύνοδο του ΝΑΤΟ, αφού δήλωσε πως «είχα μια καλή σύνοδο του ΝΑΤΟ και μια ακόμα συνάντηση με τον Πούτιν. Όλα τα άλλα είναι FAKE NEWS».

Μάλιστα… διεκδίκησε τα εύσημα για την ισχύ της συμμαχίας, έναν οργανισμό τον οποίο έχει πολλές φορές επικρίνει, και έκρινε θετικά την πρόσφατη Σύνοδο Κορυφής της Συμμαχίας.

«Ευχαριστώ» στον Ραντ Πολ
Την ίδια ώρα ο Τραμπ ευχαρίστησε μέσω του Twitter τον γερουσιαστή Ραντ Πολ, τον μοναδικό υψηλόβαθμο αξιωματούχο του Ρεπουμπλικανικού κόμματος που τον υπερασπίστηκε μετά τη σύνοδο κορυφής του Ελσίνκι που σκανδάλισε τον πολιτικό κόσμο στις ΗΠΑ.

«Ευχαριστώ Ραντ Πολ, αντιλαμβάνεστε σωστά τα πράγματα!» έγραψε ο Τραμπ στο πρώτο μήνυμα που έστειλε μετά την επιστροφή του στην Ουάσινγκτον.

Κατά τη συνάντησή του με τον Βλαντιμίρ Πούτιν στη Φινλανδία, ο Τραμπ υιοθέτησε χαμηλούς τόνους, αρνούμενος να καταδικάσει τη Μόσχα για τη φερόμενη ανάμιξή της στις προεδρικές εκλογές του 2016. Η στάση αυτή σόκαρε πολλούς στην Ουάσινγκτον που κατήγγειλαν ότι ο Αμερικανός πρόεδρος αντιμετώπισε τον Πούτιν ως σύμμαχο παρά ως αντίπαλο.

Ο γερουσιαστής Ραντ Πολ πάντως έδωσε πολλές συνεντεύξεις, υποστηρίζοντας τη στρατηγική που ακολουθεί ο Τραμπ και απέδωσε τις επιθέσεις εναντίον του προέδρου στο «σύνδρομο αντι-Τραμπ», όπως το αποκάλεσε μιλώντας στο CNN.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αντιθέτως, άλλοι Ρεπουμπλικανοί επέκριναν δριμύτατα τον Τραμπ. Ο Τζον Μακέιν έκανε λόγο για «μια από τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία» ενώ ο επικεφαλής του κόμματος στη Βουλή των Αντιπροσώπων, Πολ Ράιαν, κάλεσε τον πρόεδρο «να καταλάβει ότι η Ρωσία δεν είναι σύμμαχός μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.