ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ: «Αναξιόπιστη η Ουάσινγκτον, δεν διαπραγματευόμαστε»

Αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ: «Αναξιόπιστη η Ουάσινγκτον, δεν διαπραγματευόμαστε»

Μετά την απόφαση Ντ.Τραμπ να αποσυρθεί από τη συμφωνία με το Ιράν όπως είναι λογικό οι σχέσεις και των δύο πλευρών είανι πλέον ανύπαρκετες ενώ η καχυποψία έχει φτάσει στο ζενίθ της.

Ο ανώτατος πνευματικός ηγέτης του Ιράν Αγιατολάχ Αλί Χαμενεϊ δήλωσε σήμερα ότι θα επρόκειτο για “προφανές σφάλμα” να διαπραγματευτεί η Τεχεράνη με τις ΗΠΑ καθώς η Ουάσινγκτον είναι αναξιόπιστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Ο λόγος, ακόμη και η υπογραφή των Αμερικανών είναι αναξιόπιστα, επομένως είναι μάταιες οι διαπραγματεύσεις με την Αμερική”, είπε ο Χαμενεϊ σε συνάντησή του με αξιωματούχους του υπουργείου Εξωτερικών και πρόσθεσε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Ουάσινγκτον θα ήταν ένα “προφανές λάθος”, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.