Η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας για κίνδυνο brexit χωρίς συμφωνία

Η δήλωση του υπουργού Εξωτερικών της Βρετανίας για κίνδυνο brexit χωρίς συμφωνία

Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Τζέρεμι Χαντ δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει κίνδυνος, η Βρετανία να βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς συμφωνία, εάν οι Ευρωπαίοι διαπραγματευτές περιμένουν πάρα πολύ για να κάνει παραχωρήσεις το Λονδίνο στις διαπραγματεύσεις του Brexit.

Στην πρώτη του επίσκεψη στο εξωτερικό μετά το διορισμό του την περασμένη εβδομάδα, ο Χαντ δήλωσε από το Βερολίνο ότι η Γερμανία είναι «ένας από τους καλύτερους φίλους της Βρετανίας στον κόσμο» και ότι οι δύο χώρες συμμερίζονται τη δέσμευση «σε μια διεθνή τάξη βασισμένη σε κανόνες».

Δήλωσε επίσης ότι η βρετανική κοινή γνώμη θα κατηγορήσει τις Βρυξέλλες στην περίπτωση μιας χαώδους εξόδου από την ΕΕ, το οποίο θα διαμορφώσει την στάση απέναντι στην ΕΕ «για μία γενιά».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας δήλωσε ότι η Γερμανία επιθυμεί να δει ένα συντεταγμένο Brexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.