Συνάντηση Ερντογάν, Πούτιν, Μέρκελ και Μακρόν το Σεπτέμβριο

Συνάντηση Ερντογάν, Πούτιν, Μέρκελ και Μακρόν το Σεπτέμβριο

Στην Κωνσταντινούπολη θα γίνει η Σύνοδος Κορυφής Τουρκίας, Ρωσίας, Γερμανίας και Γαλλίας το Σεπτέμβριο, όπως ανακοίνωσε ο Ταγίπ Ερντογάν. Μεταξύ άλλων θα συζητήσουν για το συριακό.

Οι ηγέτες της Τουρκίας, της Ρωσίας της Γερμανίας και της Γαλλίας θα συναντηθούν το Σεπτέμβριο στην Κωνσταντινούπολη, σύμφωνα με τον Ταγίπ Ερντογάν.

«Στις 7 Σεπτεμβρίου θα φιλοξενήσουμε Σύνοδο της Τουρκίας, της Ρωσίας της Γερμανίας και της Γαλλίας στην Κωνσταντινούπολη, θα συζητήσουμε τί μπορούμε να κάνουμε. Θα συζητήσουμε περιφερειακά ζητήματα σε αυτή τη συνάντηση των τεσσάρων», είπε ο Ερντογάν απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τη Συρία, όπως αναφέρει η εφημερίδα Vatan.

Οι τέσσερις ηγέτες θα εξετάσουν επίσης για την ατζέντα της τριμερούς συνόδου Τουρκίας, Ρωσίας και Ιράν για το συριακό.

Το προηγούμενο διάστημα, η Γερμανίδα Καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ δήλωσε ότι η σύγκρουση στη Συρία έχει κλιμακωθεί και δεν μπορεί να διευθετηθεί χωρίς την συμμετοχή της Ρωσίας, της Τουρκίας, του Ιράν της Ευρώπης και άλλων περιφερειακών δυνάμεων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στις αρχές του έτους, η Άγκυρα ξεκίνησε επιχείρηση στα συριακά εδάφη με την κωδική ονομασία «Κλάδος Ελιάς», με στόχο τις κουρδικές ομάδες στα σύνορα της Τουρκίας με τη Συρία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.