Την Παρασκευή θα συναντηθούν Μακρόν – Μέι στο γαλλικό προεδρικό εξοχικό

Την Παρασκευή θα συναντηθούν Μακρόν – Μέι στο γαλλικό προεδρικό εξοχικό

Στον πύργο Μπρεγκανσόν, την εξοχική κατοικία των Γάλλων προέδρων, θα συναντηθούν την Παρασκευή Εμανουέλ Μακρόν και Τερέζα Μέι.

Μετά από μια συνάντηση εργασίας, η Τερέζα Μέι και ο σύζυγός της Φίλιπ αναμένεται να παρακαθίσουν σε ένα ιδιωτικό δείπνο με το ζεύγος Μακρόν, στο κάστρο που βρίσκεται κοντά στην Τουλόνη, όπου ο επικεφαλής του γαλλικού κράτους παραθερίζει το καλοκαίρι.

Αξιωματούχος του Ελιζέ, ωστόσο, δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ατζέντα των συνομιλιών.

Νωρίτερα, ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Τζέρεμι Χαντ συναντήθηκε με τον Γάλλο ομόλογό του Ζαν Ιβ Λεντριάν στο Παρίσι για να συζητήσουν το Brexit.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Χαντ, μιλώντας σε γαλλικό ραδιοφωνικό δίκτυο, υπογράμμισε τη βούληση της Βρετανίας ώστε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δεσμευτεί με μεγαλύτερη σοβαρότητα στις προτάσεις του Λονδίνου με στόχο, όπως τόνισε, την επίτευξη ενός «ρεαλιστικού και λογικού» αποτελέσματος στις διαπραγματεύσεις για το Brexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.