ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Λευκός Οίκος: «Ο Ντ.Τραμπ δεν έδωσε εντολή να σταματήσει η έρευνα για τη Ρωσία»

Λευκός Οίκος: «Ο Ντ.Τραμπ δεν έδωσε εντολή να σταματήσει η έρευνα για τη Ρωσία»

Μετά το σάλο που προκλήθηκε από το Tweet του Ντόναλντ Τραμπ στο οποίο καλούσε τον υπουργό Δικαιοσύνης να τερματίσει την έρευνα για τη Ρωσία ο Λευκός Οίκος διευκρίνισε πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξέφρασε απλά την γνώμη του.

Το tweet του Ντόναλντ Τραμπ, όπου ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέφερε ότι ο υπουργός Δικαιοσύνης της χώρας Τζεφ Σέσιονς «πρέπει να τερματίσει» την έρευνα για τη Ρωσία και την ανάμειξή της στις αμερικανικές προεδρικές εκλογές, ήταν μια «γνώμη» και όχι «εντολή», διευκρίνισε σήμερα ο Λευκός Οίκος.

«Δεν πρόκειται για μια εντολή, είναι η άποψη του προέδρου» εξήγησε η εκπρόσωπος τύπου του Λευκού Οίκου Σάρα Σάντερς, κατά την τακτική ενημέρωση των δημοσιογράφων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Όμως, επίσης επιθυμεί να δει την έρευνα να τερματίζεται» συμπλήρωσε η αξιωματούχος, τονίζοντας ότι ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος δεν εμποδίζει τη διεξαγωγή της εν λόγω έρευνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.