ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Η «σπόντα» του Τραμπ προς τη Βασίλισσα Ελισάβετ: «Αυτή με άφησε και περίμενα,όχι εγώ» (φωτο)

Η «σπόντα» του Τραμπ προς τη Βασίλισσα Ελισάβετ: «Αυτή με άφησε και περίμενα,όχι εγώ» (φωτο)

Ούτε για την Βασίλισσα Ελισάβετ έχει να πει καλόν λόγο ο Ντόναλντ Τραμπ, καθώς 18 μέρες μετά την συνάντησή τους, ο ίδιος πέταξε την «σπόντα» του για την γαλαζοαίματη.

Συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ θέλησε να απαντήσει σε όσα δημοσιεύματα αναφέρουν πως άργησε 15 ολόκληρα λεπτά στην συνάντηση του με την Βασίλισσα στο Λονδίνο όπου και βρέθηκε στις 15 Ιουλίου.

Έτσι, ο ίδιος αποφάσισε να πετάξει στην ίδια το μπαλάκι, αναφέροντας πως όχι μόνο είναι ψέμα το ότι άργησε, αλλά και πως εν τέλει η ίδια Βασίλισσα τον έκανε να περιμένει κάμποση ώρα.

«Είχα την ευκαιρία να πιω τσάι με την Βασίλισσα, η οποία είναι απίστευτη», ανέφερε ο Τραμπ σε λόγο που έβγαλε στην Πενσιλβάνια και συνέχισε:

«Εκεί, λοιπόν, πήγα 15 λεπτά νωρίτερα όπου περίμενα με την γυναίκα μου την Βασίλισσα. Αλλά αυτό είναι οκ, άλλωστε είναι η Βασίλισσα σωστά;» , ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος, ο οποίος συμπλήρωσε πως ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος για το γεγονός πως αν και η συνάντηση ήταν προγραμματισμένη να διαρκέσει περίπου 15 λεπτά κράτησε εν τέλει μία ώρα.

Πάντως, ο Ντόναλντ Τραμπ ανέφερε πως ήταν μία απρόσμενα φανταστική συνάντηση, ενώ πραγματικά του έκανε εντύπωση πόσο γρήγορα πέρασε ο χρόνος μαζί της συζητώντας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.