ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ολοένα και λιγότερη εμπιστοσύνη δείχνουν οι Βρετανοί στους χειρισμούς της Μέι για το Brexit

Ολοένα και λιγότερη εμπιστοσύνη δείχνουν οι Βρετανοί στους χειρισμούς της Μέι για το Brexit

Μειώθηκε στο 22% η στήριξη των Βρετανών ψηφοφόρων στην πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι αναφορικά με τους χειρισμούς της στις διαπραγματεύσεις για το Brexit. Είναι το χαμηλότερο ποσοστό που έχει καταγραφεί έως τώρα, σύμφωνα με δημοσκόπηση που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα το ινστιτούτο ORB International.

Η επιδοκιμασία των Βρετανών για τον τρόπο που η βρετανική κυβέρνηση χειριζόταν τις διαπραγματεύσεις για την έξοδο από την ΕΕ είχε ανέλθει έως και στο 55% το πρώτο εξάμηνο του 2017, έκτοτε, ωστόσο, ελαττώθηκε, την ώρα που η συντηρητική κυβέρνηση της χώρας δίνει μάχη για την επίτευξη μιας συμφωνίας που θα καθορίζει τις σχέσεις του Λονδίνου με την Ευρωπαϊκή Ένωση στο μέλλον.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, που διενεργήθηκε σε 2.000 ενήλικες, το 60% των ερωτηθέντων δεν νιώθει σιγουριά ότι η Τερέζα Μέι θα συνάψει την πιο συμφέρουσα συμφωνία, ένα ποσοστό αυξημένο από το 56% τον περασμένο μήνα. Την ίδια στιγμή, το 22% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι θα καταφέρει να συνάψει την ορθότερη για τους Βρετανούς συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ απομένει λίγο παραπάνω από 8 μήνες πριν από την 29η Μαρτίου του 2019, ημερομηνία κατά την οποία η Βρετανία είναι προγραμματισμένο να αποχωρήσει, αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση της Μέι, το κοινοβούλιο, οι πολίτες και ο επιχειρηματικός κόσμος παραμένουν βαθιά διχασμένοι για τη μορφή που θα έπρεπε να έχει το Brexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.