ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Ηνωμένο Βασίλειο: Προηγείται η Μέι σε νέα δημοσκόπηση έναντι των Εργατικών

Ηνωμένο Βασίλειο: Προηγείται η Μέι σε νέα δημοσκόπηση έναντι των Εργατικών

Το Συντηρητικό κόμμα της Βρετανίδας πρωθυπουργού Τερέζα Μέι παρά τον εσωτερικό εμφύλιο και τη φθορά του Brexit καταγράφει προηγείται με τέσσερις μονάδες έναντι του Εργατικού, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Times.

Η δημοσκόπηση YouGov που δημοσιεύθηκε την Παρασκευή έδειξε ότι το 39% των ερωτηθέντων απάντησαν ότι θα ψήφιζαν τους Συντηρητικούς, με το ποσοστό τους να είναι αυξημένο κατά 1 μονάδα συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα όταν τα δύο κόμματα εμφανίζονταν ισοδύναμα. Το κόμμα των Εργατικών υποχώρησε κατά 3 μονάδες στο 35%.

Ο ηγέτης των Εργατικών Τζέρεμι Κόρμπιν έχει επικριθεί από οργανώσεις Εβραίων για την ανοχή, όπως την χαρακτηρίζουν, που δείχνει στον αντισημιτισμό μέσα στο κόμμα του.

Η τελευταία δημοσκόπηση υποδηλώνει μια αντιστροφή στην πρόσφατη τάση του να ευνοούνται οι Εργατικοί από την εσωτερική διαμάχη που μαίνεται στους Συντηρητικούς αναφορικά με τα σχέδια της Μέι για το Brexit.

Η δημοσκόπηση, στην οποία συμμετείχαν 1.675 ενήλικες στη Βρετανία και διενεργήθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, έδειξε ότι η Μέι διεύρυνε το προβάδισμά της έναντι του Κόρμπιν στις 14 μονάδες, ένα άλμα 7 μονάδων σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα, για το ερώτημα για ποιος είναι ο καταλληλότερος για την πρωθυπουργία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.