ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το Politico ενοχλείται που ο Τραμπ δουλεύει όλες τις ώρες και τηλεφωνάει στους ξένους ηγέτες

Το Politico ενοχλείται που ο Τραμπ δουλεύει όλες τις ώρες και τηλεφωνάει στους ξένους ηγέτες

To Politico είναι γνωστό για τις απόψεις του κατά Ν.Τραμπ και ενοχλείται επειδή τηλεφωνάει ότι ώρα κρίνει σκόπιμο σε ξένους ηγέτες.

Ο παρορμητικός πρόεδρος των ΗΠΑ δεν τό’ χει σε τίποτε να σηκώσει το τηλέφωνο και να καλέσει όποια ώρα «του καπνίσει» έναν ξένο ηγέτη, όπως έκανε μια φορά όταν προσπάθησε να τηλεφωνήσει στον Σίνζο Άμπε -μεσημεριάτικα ώρα Ουάσιγκτον, αλλά λίγο πριν τα μεσάνυχτα ώρα Ιαπωνίας – με τους συνεργάτες να προσπαθούν να του εξηγήσουν ότι ο Ιάπώνας πρωθυπουργός το πιθανότερο είναι να κοιμάται εκείνη την ώρα.

«Δεν μπορούσε να κατανοήσει ότι ο ηγέτης ενός άλλου κράτους μπορεί να είναι 80 ή 85 ετών και επομένως δεν μπορεί να είναι ξύπνιος ή στο γραφείο του στις 11 το βράδυ», είπε μέλος του προσωπικού του Λευκού Οίκου στο Politico.

«Όταν θέλει να μιλήσει με κάποιον στο τηλέφωνο, δεν τον νοιάζει τίποτε. Αδιαφορεί τι ώρα είναι εκεί, ή σε ποιον απευθύνεται», πρόσθεσε ένα άλλο άτομο του περιβάλλοντος του Ρεπουμπλικανού προέδρου.
Από την πλευρά της η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, προσπάθησε να τα μπαλώσει λέγοντας ότι «οι ξένοι ηγέτες εκτιμούν που ο πρόεδρος είναι πρόθυμος να απαντήσει στις κλήσεις τους είτε είναι μέρα είτε νύχτα. Έχει καταστήσει σαφές ότι όταν θέλουν να του μιλήσουν ηγέτες, να του περνούν αμέσως τη γραμμή. Έχει δεχθεί κλήσεις από ξένους ηγέτες αργά τη νύχτα και δεν θέλοι οι άλλοι ηγέτες να περιμένουν στο ακουστικό».

To Νεπάλ… nipple και το Μπουτάν… button

Το δημοσίευμα του Politico λέει ότι αυτή δεν είναι η μοναδική γκάφα του Τραμπ σε διπλωματικό επίπεδο. Δύο άτομα που βρίσκονται κοντά του αποκάλυψαν ότι δεν τα πάει και τόσο καλά με τη γεωγραφία αποκαλώντας μια φορά “nipple” το Νεπαλ και “button” το Μπουτάν στη διάρκεια συνεδρίασης του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Ούτε καν ήξερε τι είναι αυτά τα κράτη. Νόμιζε ότι ανήκουν στην Ινδία», είπε μία πηγή. «H αντίδρασή του ήταν του τύπου “τι είναι αυτά τα πράγματα ανάμεσα στα άλλα κράτη;”»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.