ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

«Φουλ» πρόγραμμα Τσίπρα την Τετάρτη – Ποιους βλέπει

«Φουλ» πρόγραμμα Τσίπρα την Τετάρτη – Ποιους βλέπει

Γεμάτο πρόγραμμα αναμένεται να έχει την Τετάρτη (19.09.2018) ο Αλέξης Τσίπρας, αφού εκτός από το μπαράζ συναντήσεων θα αναχωρήσει και για το Σαλτσμπουργκ της Αυστρίας για την άτυπη σύνοδο κορυφής.

Ο Αλέξης Τσίπρας αρχικά θα συναντηθεί με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό του Κατάρ και με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Συγκεκριμένα, στις 10 το πρωί είναι προγραμματισμένη συνάντηση με τον αναπληρωτή πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών του Κατάρ, σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Αμπντουλραχμάν Αλ-Θάνι.

Ακολούθως στις 11:00 π.μ. ο πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Ευρωπαίο Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρη Αβραμόπουλο.

Στην συνέχεια θα μεταβεί στο Σάλτσμπουργκ της Αυστρίας, για να πάρει μέρος στις εργασίες της άτυπης Συνόδου Κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στις 17.00 (τοπική ώρα) θα πάρει μέρος στην προπαρασκευαστική Σύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος (PES) και στις 19.30 στο δείπνο εργασίας των ηγετών των κρατών μελών της Ε.Ε με θέμα το μεταναστευτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την Πέμπτη από τις 09.30-13.00 (τοπική ώρα) θα πάρει μέρος στις εργασίες της Ολομέλειας της άτυπης Συνόδου Κορυφής με θέμα την εσωτερική ασφάλεια και στις 13.00-15.00 στο γεύμα εργασίας με θέμα το Brexit.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.