ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Μ. Τίσεν σε ερώτηση Δ. Παπαδημούλη: «Η ελληνική οικονομία εμφανίζει ανάκαμψη βάσει των δεικτών ανεργίας και απασχόλησης»

Μ. Τίσεν σε ερώτηση Δ. Παπαδημούλη: «Η ελληνική οικονομία εμφανίζει ανάκαμψη βάσει των δεικτών ανεργίας και απασχόλησης»

«Η ελληνική οικονομία εμφανίζει σταδιακή βελτίωση, γεγονός που αντικατοπτρίζεται επίσης στη μείωση της ανεργίας και στην αύξηση της απασχόλησης» και, σύμφωνα με τις τελευταίες Ευρωπαϊκές Οικονομικές Προβλέψεις, «το ποσοστό ανεργίας αναμένεται να εξακολουθήσει να μειώνεται σταθερά, υπό την προϋπόθεση ότι το πρόγραμμα εφαρμόζεται ικανοποιητικά, παράλληλα με την ανάκαμψη της εγχώριας ζήτησης και τις αυξήσεις των μισθών» αναφέρει η Επίτροπος Απασχόλησης Μαριάν Τίσεν, απαντώντας σε ερώτηση του αντιπροέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και επικεφαλής της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Η κ. Τίσεν προσθέτει ότι το 2015 παρουσίασαν βελτίωση οι δείκτες φτώχειας και κοινωνικού αποκλεισμού στην Ελλάδα και ως προς τα μέτρα που λαμβάνει η Κομισιόν, επισημαίνει τα εξής:

-Η Επιτροπή υποστηρίζει τις εθνικές πολιτικές, μεταξύ άλλων, μέσω των Ευρωπαϊκών Διαρθρωτικών και Επενδυτικών Ταμείων και του προγράμματος στήριξης της σταθερότητας για την Ελλάδα που επικεντρώνεται στην απασχόληση, τη δημιουργία θέσεων εργασίας και τη μείωση της φτώχειας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

-Η Επιτροπή εκτιμά ιδιαίτερα το έργο που επιτελεί η ομάδα εμπειρογνωμόνων που έχει συσταθεί για την επανεξέταση των ελληνικών θεσμικών φορέων της αγοράς εργασίας και έχει λάβει δεόντως υπόψη τα πορίσματα και τις συστάσεις της ομάδας, πάντοτε με σκοπό την προώθηση ενός δίκαιου και αποτελεσματικού συστήματος συλλογικών διαπραγματεύσεων και καλών εργασιακών σχέσεων στην Ελλάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.