ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Είμαστε βέβαιοι ότι Ελεωνόρα θα δοξάσει (και αυτή...) το όνομα της Ελλάδας στην Ευρωβουλή!

Φ.Χάμοντ: «Δεν έχω πρόβλημα με την μεταβατική περίοδο αρκεί αυτή να έχει προθεσμία»

Φ.Χάμοντ: «Δεν έχω πρόβλημα με την μεταβατική περίοδο αρκεί αυτή να έχει προθεσμία»

Ο υπουργός Εμπορίου της Βρετανίας Λάιαμ Φοξ δήλωσε σήμερα ότι ευχαρίστως θα δεχόταν μια μεταβατική περίοδο όταν η Βρετανία θα αποχωρήσει από την ΕΕ αρκεί όμως να υπάρχει προθεσμία και να δίνεται στο Λονδίνο η ελευθερία να διαπραγματεύεται τις δικές του εμπορικές συμφωνίες.

Νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Οικονομικών Φίλιπ Χάμοντ δήλωσε ότι υπουργοί της κυβέρνησης Μέι πείθονται για την ανάγκη μεταβατικών συμφωνιών ώστε να περιοριστεί η αναστάτωση κατά την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ.

“Δεν έχω πρόβλημα με την μεταβατική περίοδο αρκεί αυτή να έχει προθεσμία”, είπε ο Φοξ στην τηλεόραση του BBC, ο οποίος είχε υποστηρίξει την αποχώρηση από την ΕΕ στο περυσινό δημοψήφισμα.

Ο Φοξ είπε ακόμη ότι θα ήταν “ανόητο” να πάει η χώρα στις διαπραγματεύσεις για το Brexit χωρίς να είναι έτοιμη να αποχωρήσει λέγοντας ότι οι εταίροι της Βρετανίας στις διαπραγματεύσεις χρειάζεται να πειστούν ότι το Λονδίνο θα πράξει κάτι τέτοιο αντί να αποδεχτούν μια κακή συμφωνία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.