ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Κ.Λίντνερ: «Φάρσα» η συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία

Κ.Λίντνερ: «Φάρσα» η συνέχιση των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Τουρκία

«Δεδομένων των συνεχιζόμενων προκλήσεων και του σπασίματος των ταμπού εκ μέρους της Άγκυρας, οι διαπραγματεύσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης με την Τουρκία υποβαθμίζονται σε φάρσα και πρέπει να διακοπούν οι ενταξιακές διαπραγματεύσεις και η συνδεδεμένη με αυτές βοήθεια», υπογράμμισε ο Κρίστιαν Λίντνερ, ο πρόεδρος του Φιλελεύθερου Κόμματος της Γερμανίας (FDP), σε συνέντευξή του στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa).

«Η Τουρκία απέχει παρασάγγας από τις ευρωπαϊκές αξίες. Ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία της γνώμης και του Τύπου, όπως και θέματα κράτους δικαίου δεν είναι διαπραγματεύσιμα. Η ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση βρίσκεται επομένως πέραν πάσης φαντασίας», πρόσθεσε ο Λίντνερ, ο οποίος ενδεχομένως να γίνει αντικαγκελάριος και υπουργός Εξωτερικών σε μια κυβέρνηση συνασπισμού με τους Χριστιανοδημοκράτες, εφόσον η Άνγκελα Μέρκελ κερδίσει τις εκλογές του Σεπτεμβρίου και οι Σοσιαλδημοκράτες αρνηθούν να συνεχίσουν να συμμετέχουν στον νυν μεγάλο συνασπισμό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Eπίσης, ο Γιούργκεν Χαρντ, εμπειρογνώμονας της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης της Γερμανίας (CDU) για θέματα Ευρωπαϊκής Ένωσης σε συνέντευξή του, τόνισε: «Είναι ο Ερντογάν εκείνος ο οποίος φοβάται την προσέγγιση με την ΕΕ, διότι χάρη στα κριτήρια της Κοπεγχάγης θα αποκατασταθεί ο διαχωρισμός των εξουσιών και η ελευθερία του Τύπου. Γι αυτό και από την πλευρά μας δεν θα πρέπει να κλείσουμε κατάμουτρα την πόρτα στην Τουρκία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.