Μπριζίτ Μακρόν: Αν δεν είχα παντρευτεί τον Εμμανουέλ θα είχα χάσει τη ζωή μου (φωτό)

Μπριζίτ Μακρόν: Αν δεν είχα παντρευτεί τον Εμμανουέλ θα είχα χάσει τη ζωή μου (φωτό)

«Πολλοί πίστευαν ότι μετά τον πρώτο γύρο πιστεύαμε ότι είχαμε κερδίσει. Λάθος. Ποτέ δεν το πιστεύαμε αυτό. Ειδικά γιατί εγώ δεν είμαι άτομο με προσμονές. Για μένα ένα πράγμα υπάρχει μόνο όταν έρθει και όχι πριν» λέει σε συνέντευξη της στο περιοδικό ELLE…

Την πρώτη της συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης για τη σχέση της με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν παραχώρησε στο περιοδικό ELLE η σύζυγός του Μπριζίτ.

Η πρώτη κυρία της Γαλλίας υποστηρίζει ότι «η ιστορία τους είναι πολύ απλή» προσθέτοντας με νόημα ότι «αν δεν είχε κάνει αυτή την επιλογή (σ.σ. να παντρευτεί τον Μακρόν), θα είχα χάσει όλη τη ζωή μου».

Παράλληλα το μόνο «λάθος» που αναγνωρίζει στον σύζυγό της είναι «ότι είναι νεώτερος από εμένα».

Εξομολογείται ότι «με τον Εμμανουέλ είμαι τόσο συνηθισμένη να μου συμβαίνουν απίστευτα πράγματα οπότε πάντα αναρωτιέμαι ποια θα είναι η επόμενη περιπέτεια. Και αυτό συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια».

Αποκαλύπτει, επίσης, ότι μια φορά έχασε την ψυχραιμία της, το βράδυ του δεύτερου γύρου των γαλλικών προεδρικών εκλογών. «Πολλοί πίστευαν ότι μετά τον πρώτο γύρο πιστεύαμε ότι είχαμε κερδίσει. Λάθος. Ποτέ δεν το πιστεύαμε αυτό. Ειδικά γιατί εγώ δεν είμαι άτομο με προσμονές. Για μένα ένα πράγμα υπάρχει μόνο όταν έρθει και όχι πριν» συμπληρώνει.

Η Μπριζίτ Μακρόν υποστηρίζει, ακόμα, ότι ο 21ος αιώνας «θα είναι θηλυκός».

Όσο για το σάλο και τις αντιδράσεις που δημιουργήθηκαν για το γραφείο στο Μέγαρο των Ηλυσίων Πεδίων η πρώτη κυρία της Γαλλίας ξεκαθαρίζει ότι αυτό θα προχωρήσει και ότι όλες οι επαφές της θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα του Ελιζέ ώστε οι Γάλλοι να γνωρίζουν όλα όσα κάνει. «Όπως και οι προκάτοχές μου θα αναλάβω τον δημόσιο ρόλο που μου αναλογεί αλλά οι Γάλλοι θα γνωρίζουν τι μέσα χρησιμοποιώ» δηλώνει στη συνέντευξη στο περιοδικό που θα κυκλοφορήσει την Παρασκευή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.