Brexit: Συμφωνία από τις χώρες για να προχωρήσει η διαδικασία στην β’ φάση (φωτό)

Brexit: Συμφωνία από τις χώρες για να προχωρήσει η διαδικασία στην β’ φάση (φωτό)

Μέσω Twitter έδωσε τα συγχαρητήρια του ο Ντόναλντ Τσουσκ στην πρωθυπουργό της Βρετανίας για την επιτυχία της.

Το πράσινο φως για να ξεκινήσει η β’ φάση των διαπραγματεύσεων για το Brexit έδωσαν οι ηγέτες των 27 χωρών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως ανακοίνωσε μέσω Twitter ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

«Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συμφώνησαν να προχωρήσουμε στη δεύτερη φάση των συζητήσεων για το Brexit», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter o πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σπεύδοντας μάλιστα να συγχαρεί την Τερέζα Μέι για την επιτυχία της.


Η πρωθυπουργός του Η.Β. αναχώρησε από τη Σύνοδο Κορυφής αργά το βράδυ της Πέμπτης, αφού παρουσίασε κατά τη διάρκεια του δείπνου των «28» στοιχεία για την πρόοδο των συνομιλιών για το Brexit.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι 27 ηγέτες, καθώς και ηγετικά στελέχη της Ε.Ε., χειροκρότησαν την κ. Μέι μετά το τέλος της παρουσίασής της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.