Προσπάθεια παρέμβασης Γιούνκερ στη διαμάχη Τουσκ-Αβραμόπουλου

Προσπάθεια παρέμβασης Γιούνκερ στη διαμάχη Τουσκ-Αβραμόπουλου

Μια μάλλον αδέξια παρέμβαση έκανε ο Πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλόντ Γιούνκερ, στη διαμάχη που έχει ξεσπάσει μεταξύ Ντόναλντ Τουσκ και Δημήτρη Αβραμόπουλου.

Ο Λουξεμβούργιος πρόεδρος, ερωτηθείς από δημοσιογράφο έπειτα από την ολοκλήρωση της Συνόδου Κορυφής αναφορικά με τις δηλώσεις Αβραμόπουλου για αντιευρωπαϊκή πρόταση του Τουσκ, είπε πως τους γνωρίζει και τους δύο για αρκετό καιρό και πως ο μεν Τουσκ δεν είναι αντιευρωπαίος, αλλά και ο δε Αβραμόπουλος είναι «καλός επίτροπος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στη συνέχεια όμως συμπλήρωσε πως «οι επίτροποι κάποιες φορές θυμώνουν και κάνουν δηλώσεις που πάνε πέρα από τη σκέψη τους», οδηγώντας τον κύριο Τούσκ να επισημάνει πως «δεν είναι εύκολο να είναι κανείς επίτροπος, έχει στρες η δουλειά».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.