ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλία: Υπογράφτηκε το προεδρικό διάταγμα για εκλογές εντός του 2018

Ιταλία: Υπογράφτηκε το προεδρικό διάταγμα για εκλογές εντός του 2018

Ο Ιταλός πρόεδρος της Δημοκρατίας Σέρτζιο Ματταρέλλα υπέγραψε πριν λίγο το διάταγμα για τη διάλυση της βουλής και της γερουσίας.

Διαλύεται η βουλή και η γερουσία – Συνεδριάζει η κυβέρνηση, προκειμένου να ορίσει ημερομηνία, με πιθανότερη την 4η Μαρτίου.

Το δικαίωμα επιλογής της ημερομηνίας διεξαγωγής των εκλογών ανήκει στην ιταλική κυβέρνηση, η οποία αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα το βράδυ. Στη συνέχεια, ο Ιταλός πρόεδρος θα πρέπει να επικυρώσει τη σχετική επιλογή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα, πάντως, με όλους τους πολιτικούς αναλυτές και με τα όσα διαρρέουν από το επιτελείο του Ιταλού πρωθυπουργού, Πάολο Τζεντιλόνι, οι βουλευτικές εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν στις 4 Μαρτίου του ερχόμενου έτους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.