ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Σεντένο: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προχωρήσει σε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ακόμη και χωρίς το ΔΝΤ»

Μ. Σεντένο: «Η Ευρωπαϊκή Ένωση πρέπει να προχωρήσει σε ελάφρυνση του ελληνικού χρέους ακόμη και χωρίς το ΔΝΤ»

Σε μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί πολύ, ο πρόεδρος του Eurogroup, Μάριο Σεντένο, τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση θα πρέπει να συζητήσει την ελάφρυνση χρέους για την Ελλάδα και ενδεχομένως να προχωρήσει ακόμα και χωρίς το ΔΝΤ.

«Πρέπει να ξεκινήσουμε αυτή τη συζήτηση», δήλωσε ο Σεντένο στη γερμανική εφημερίδα Bild και πρόσθεσε: «Η ευρωπαϊκή νομισματική ένωση έχει, στο μεταξύ, πολύ ισχυρούς θεσμούς. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τα περισσότερα προβλήματα μόνοι μας», δήλωσε σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα.

Ο Σεντένο πρόσθεσε επίσης ότι το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης της Ευρώπης θα πρέπει να υποστεί εκ νέου επεξεργασία και να αντικατασταθεί. Οι σημερινοί κανόνες για το χρέος έχουν «μεγάλο περιθώριο για βελτίωση», δήλωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.