ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Έκκληση Δ. Αβραμόπουλου για επιστροφή των Ελλήνων στρατιωτικών στις οικογένειες τους

Έκκληση Δ. Αβραμόπουλου για επιστροφή  των Ελλήνων στρατιωτικών στις οικογένειες τους

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου για τη μετανάστευση, αναφέρθηκε στα προβλήματα ανάμεσα σε Ευρώπη και Τουρκία και στους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στις Τουρκικές φυλακές, λέγοντας πως το ζήτημα αυτό αποτελεί μια τυπικότητα η οποία όμως έχει κλιμακωθεί χωρίς λόγο.

«Οι δύο στρατιωτικοί βρίσκονταν σε μια περιοχή χωρίς ξεκάθαρες σημάνσεις συνόρων όπως τείχη ή φράχτες και αντίστοιχα περιστατικά έχουν συμβεί στο παρελθόν», σημείωσε ο Επίτροπος κάνοντας έκκληση να επιστραφούν πίσω στις οικογένειες τους έτσι ώστε να βελτιωθεί το κλίμα στις Ευρωτουρκικές σχέσεις. «Έγινε ένα μικρό λάθος, πρέπει να κυριαρχήσει η σύνεση και ο ρεαλισμός», είπε.

Με το βλέμμα στην Ευρωτουρκική Σύνοδο στη Βάρνα είναι επίσης η Επιτροπή με τον Επίτροπο Αβραμόπουλο να δηλώνει πως προετοιμαζόμαστε για μια “καλή συνάντηση” στη Βάρνα και θα αποτελέσει ευκαιρία να αποσαφηνιστούν πολλές πτυχές με τη συνεργασία στη Τουρκία. “Προσβλέπουμε σε μια καλή συνάντηση κορυφής στη Βάρνα”, ολοκλήρωσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Επίτροπος στη συνέχεια δήλωσε πως «Η συνεργασία μας με τη Τουρκία είναι σημαντική και η επαναπροσέγγιση της Τουρκίας, είναι μια μακροχρόνια διαδικασία, είναι ένα ζήτημα κοινής και ξεκάθαρης πολιτικής θέλησης και δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν εντάσεις. Με το να επιλύσουμε τις εντάσεις αυτές θα στείλουμε ένα σαφές θετικό μήνυμα και αναφέρομαι και στους 2 Έλληνες στρατιώτες που κρατούνται στη Τουρκία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.