ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Στο Παρίσι η Ά. Μέρκελ μετά την ορκωμοσία της – Συνάντηση με τον Εμμ. Μακρόν

Στο Παρίσι η Ά. Μέρκελ μετά την ορκωμοσία της – Συνάντηση με τον Εμμ. Μακρόν

Συνάντηση με τον Γάλλο πρόεδρο Εmμανουέλ Μακρόν θα έχει την Παρασκευή στο Μέγαρο των Ηλυσίων η Άγκελα Μέρκελ, η οποία σήμερα εξελέγη και ορκίστηκε στη θέση της καγκελαρίου της Γερμανίας για τέταρτη θητεία.

Η συνάντηση περιγράφεται ως συνάντηση εργασίας, από τη γαλλική προεδρία, και είναι προγραμματισμένη για το απόγευμα της Παρασκευής.

Τη Δευτέρα, η Γερμανίδα καγκελάριος είχε δηλώσει ότι θα μεταβεί στο Παρίσι για να «προετοιμάσει το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο» της 22ας και της 23ης Μαρτίου.

Σήμερα, μεταβαίνει στο Παρίσι ο νέος Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Χάικο Μάας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Παρίσι και το Βερολίνο έχουν δεσμευτεί να δώσουν από κοινού μια νέα ώθηση στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία βρίσκεται αντιμέτωπη με την πλήρη άνοδο του λαϊκισμού. Ωστόσο η Γερμανία, η οποία φοβάται κυρίως να πληρώσει τα χρέη των εταίρων της, έχει ανταποκριθεί μόνον αόριστα στις γαλλικές ιδέες για προϋπολογισμό και υπουργό Οικονομικών της ευρωζώνης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.