ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ άφησε τα κουστούμια και τις γραβάτες και έμπλεξε με … κοπριά! (φωτό)

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ άφησε τα κουστούμια και τις γραβάτες και έμπλεξε με … κοπριά! (φωτό)

Ένας Ιταλός δημοσιογράφος σχολίασε με γλαφυρό ύφος μία φωτογραφία του πρώην υπουργού Οικονομικών της Ολλανδίας και πρώην επικεφαλής του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Η φωτογραφία απεικονίζει τον Ντάισελμπλουμ με ασυνήθιστη για τα δεδομένα των πάλαι ποτέ πόστων του, περιβολή, με τζιν, ειδικά γάντια και με ένα φτυάρι να μαζεύει κοπριά μέσα σε ένα καρότσι.

Στη σχετική λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Ιταλός δημοσιογράφος σχολιάζει: «Θυμάστε τον Γερούν Ντάισελμπλουμ, τον Ολλανδό πρώην υπουργό Οικονομικών και πρώην επικεφαλής του Eurogroup, ο οποίος έλεγε ότι «οι πολίτες των χωρών της Νότιας Ευρώπης ξοδεύουν τα λεφτά τους σε αλκοόλ και γυναίκες;»».

Όπως ήταν φυσικό, αρκετοί ήταν οι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης που σχολίασαν με τη σειρά τους τη φωτογραφία τους με ορισμένους να διερωτώνται «πού είναι τα γουρούνια», ενώ ένα άλλο σχόλιο γυναίκας χρήστη αναφέρει με χιούμορ: «δεν είναι πολύ σέξι ενώ φτυαρίζει», συνοδεύοντάς το emoji που… κλαίει από τα γέλια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γερούν Ντάισελμπλουμ διετέλεσε πρόεδρος του Eurogroup από τις 21 Ιανουαρίου 2013 έως τις 12 Ιανουαρίου 2018, οπότε και τον διαδέχθηκε ο Μάριο Σεντένο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.