ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Καταψηφίζω τη νέα κυβέρνηση Λέγκας-Πέντε Αστέρων»

Σίλβιο Μπερλουσκόνι: «Καταψηφίζω τη νέα κυβέρνηση Λέγκας-Πέντε Αστέρων»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ιταλίας Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του, το Φόρτσα Ιτάλια, θα καταψηφίσει την κυβέρνηση συνασπισμού στην οποία θα συμμετέχουν το Κίνημα Πέντε Αστέρων και η Λέγκα, κατά την ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης, η οποία αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Το Φόρτσα Ιτάλια είχε συμμαχήσει με την ακροδεξιά Λέγκα στις εκλογές του Μαρτίου.

Με τις ευλογίες του Μπερλουσκόνι, η σύμμαχός του πραγματοποίησε συνομιλίες με τα 5 Αστέρια νωρίτερα μέσα στον μήνα, αφού προηγουμένως απέτυχαν όλες οι άλλες πολιτικές λύσεις.

Ωστόσο, σε ανακοίνωσή του ο Μπερλουσκόνι αναφέρει ότι το πρόγραμμα που εκπόνησαν τα δύο κόμματα είναι «ένα αφελές βιβλίο με όνειρα».
«Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε άλλο παρά να επιβεβαιώσουμε την απόφασή μας να ψηφίσουμε όχι στην ψηφοφορία για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης και να κάνουμε αντιπολίτευση», προσθέτει ο ίδιος στην ανακοίνωση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ψήφοι του Φόρτσα Ιτάλια δεν είναι απαραίτητες ώστε ο συνασπισμός 5 Αστέρων και Λέγκας να εξασφαλίσει την πλειοψηφία στο κοινοβούλιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.