Οι Βορειοηπειρώτες αντιστέκονται- Σε νέα συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο καλεί τους Χειμαρριώτες η «Ομόνοια»

Οι Βορειοηπειρώτες αντιστέκονται- Σε νέα συγκέντρωση έξω από το δημαρχείο καλεί τους Χειμαρριώτες η «Ομόνοια»

Κάλεσμα για συγκέντρωση απευθύνει η ομογενειακή οργάνωση «Ομόνοια» της Βόρειας Ηπείρου, στις 10.00 της Πέμπτης, προς άπαντες τους Χειμαρριώτες, ώστε να διαμαρτυρηθούν έμπροσθεν του Δημαρχείου της Χειμάρρας.

«Για να δείξουμε πως δεν θα επιτρέψουμε την αρπαγή της πατρίδας μας»

Όπως αναφέρει η «Ομόνοια» στην ανακοίνωση της, «Ο αγώνας είναι πολύπλευρος, σε πολλά μέτωπα και συνεχής. Τα σχέδια της κυβέρνησης και του Δημαρχείου δεν αγγίζουν μόνο κάποια σπίτια και λίγα κτήματα. Πρόκειται για προσπάθεια αρπαγής όλης της Χειμάρρας. Κανείς δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η αρπαγή που συντελείται μας αφορά όλους. Μην περιμένετε να δείτε το σπίτι σας να γκρεμίζεται για να κινηθείτε, τότε ίσως να είναι αργά. Η διατράνωση της αντίστασης μέσω της διαμαρτυρίας έξω από το Δημαρχείο είναι χρέος όλων μας. Πρέπει να δείξουμε την ισχύ μας για να προλάβουμε το κακό», καταλήγει στην ανακοίνωση κάλεσμά της η «Ομόνοια», που συνυπογράφουν το κόμμα ΚΕΑΔ και η Ένωση Χειμαρριωτών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.