ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Εμβάθυνση συνεργασίας Σκοπίων – Ισραήλ στον τομέα της ασφάλειας

Εμβάθυνση συνεργασίας Σκοπίων – Ισραήλ στον τομέα της ασφάλειας

Ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος επισκέπτεται το Ισραήλ δήλωσε ότι βλέπει μεγάλες δυνατότητες για την εμβάθυνση της συνεργασίας μεταξύ της χώρας του και του Ισραήλ στον τομέα της ασφάλειας.

Απευθυνόμενος στο Ισραηλινό Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων που διοργανώθηκε από το Συμβούλιο και το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο, δήλωσε ότι «χρειαζόμαστε έναν ασφαλή κόσμο».

«Ο ριζοσπαστισμός και ο εξτρεμισμός είναι προβλήματα που βρίσκονται στο κατώφλι του Ισραήλ για πολλά χρόνια, αλλά σήμερα είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος όλων των χωρών του κόσμου. Η παράνομη μετανάστευση ανοίγει το δρόμο για την ενίσχυση των εξτρεμιστών και της εξάπλωσης των ριζοσπαστικών ιδεολογιών. Θα πρέπει να είναι κόκκινος συναγερμός για όλους, για να βρούμε έναν άλλο τρόπο να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις αυτές και να προστατεύσουμε τις ζωές των πολιτών μας», δήλωσε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο και το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, στο τέλος της συνεδρίασης παρέδωσαν στον πρωθυπουργό, τιμητική πλακέτα, ως αναγνώριση της προσωπικής συμβολής του στην ανάπτυξη της δημοκρατίας, της φιλίας στον κόσμο και των ευρωπαϊκών αξιών, την οικονομική συνεργασία μεταξύ των Σκοπίων και του Ισραήλ καθώς και της προστασίας της εβραϊκής ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς στη χώρα του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.