ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

Ζ. Ζάεφ: «Θα κάνουμε ό,τι μας αναλογεί για να πετύχουμε την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ»

Ζ. Ζάεφ: «Θα κάνουμε ό,τι μας αναλογεί για να πετύχουμε την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ»

Έτοιμη ν’ αναλάβει τις ευθύνες που της αναλογούν, εφαρμόζοντας μεταρρυθμίσεις και επιλύοντας το ζήτημα της ονομασίας, προκειμένου να πετύχει την ένταξη της χώρας στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, δήλωσε πως είναι η χώρα του, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε από κοινού με την καγκελάριο, Άγκελα Μέρκελ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αποδίδουμε πολύ μεγάλη σημασία στην στήριξη της Γερμανίας για τους στρατηγικούς της στόχους, την ένταξη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά που μας αναλογεί. Πρέπει να υλοποιήσουμε εντατικές μεταρρυθμίσεις και να λύσουμε και το ανοιχτό θέμα του ονόματος με την Ελλάδα. Αυτό είναι ένα πρόβλημα το οποίο έχει αυτή η χώρα με το συνταγματικό μας όνομα. Αυτά είναι λεπτά, δύσκολα θέματα, αλλά θέλουμε να φέρουμε αποτελέσματα και θέλουμε και η αντιπολίτευση και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας να συμμετέχουν σε αυτό, και βεβαίως θα παρακαλέσουμε και τους πολίτες για την συγκατάθεσή τους», δήλωσε ο Ζόραν Ζάεφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.