ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Με… σαμποτάζ στα μικρόφωνα άρχισε η συνέντευξη Τύπου Ν. Κοτζιά και Ν. Ντιμιρτρόφ στα Σκόπια

Με… σαμποτάζ στα μικρόφωνα άρχισε η συνέντευξη Τύπου Ν. Κοτζιά και Ν. Ντιμιρτρόφ στα Σκόπια

Ούτε τα μικρόφωνα δεν θέλουν τον Νίκο Κοτζιά στα Σκόπια. Οι δυο υπουργοί εξωτερικών Ελλάδας και Σκοπίων ήθελαν να ξεκινήσουν τη συνέντευξη Τύπου μετά τη συνάντηση που είχαν, όμως όταν ο Νίκολα Ντιμιτρόφ προσπάθησε να ξεκινήσει τα μικρόφωνα δεν έλεγαν να δουλέψουν.

Τελικά τα μικρόφωνα άρχισαν να δουλεύουν και έτσι η συνέντευξη Ντιμιτρόφ – Κοτζιά ξεκίνησε κανονικά. Υπάρχει πραγματική επιθυμία να ξεπεραστούν τα προβλήματα, είπε ο υπουργός Εξωτερικών των Σκοπίων. Θα συνεχίσουμε και την ερχόμενη εβδομάδα από κοινού με τον Μάθιου Νίμιτς και θα συνεχίσουμε τις επαφές όσο χρειαστεί.

Από την πλευρά του ο Νίκος Κοτζιάς τόνισε πως είναι χαρά του να βρίσκεται στη χώρα, τονίζοντας ότι τήρησε την υπόσχεσή του ότι θα επισκεφθεί τα Σκόπια μόλις αλλάξει η ονομασία του αεροδρομίου. “Πιστεύω πολύ στο κοινό μας μέλλον και την κοινή μας συνεργασίας”, τόνισε ο Έλληνας υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι εκείνος και ο Σκοπιανός ομόλογός του δεν δημιούργησαν τα διμερή προβλήματα, τα βρήκαν και προσπαθούν να τα επιλύσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.