ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ν. Ντιμιτρόφ για Σκοπιανό: «Πολλές δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια»

Ν. Ντιμιτρόφ για Σκοπιανό: «Πολλές δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια»

Δεν φάνηκε να συμμερίζεται την αισιοδοξία για την κατάληξη των διαπραγματεύσεων για το σκοπιανό -αισιοδοξία που εξέφρασαν, τόσο ο Μάθιου Νίμιτς, όσο και ο Νίκος Κοτζιάς- ο υπουργός Εξωτερικών της ΠΓΔΜ Νικολά Ντιμιτρόφ, μετά το τέλος της τριμερούς συνάντησης στη Βιέννη.

Συγκεκριμένα, ο Ντιμιτρόφ σημείωσε ότι «έχει γίνει μία σχετική πρόοδος στις διαπραγματεύσεις για το ονοματολογικό, διότι όσο προχωράμε μπροστά, συναντάμε πιο δύσκολα θέματα», μετά το τέλος της συνάντησης.

Τόνισε δε ότι «από την πλευρά μας έχουμε πολλά να εξετάσουμε, πολλά να ζυγίσουμε όπως και η άλλη πλευρά έχει επίσης πολλά ζητήματα να σκεφθεί. Σκεφτόμαστε λογικά, τι είναι το πιο σημαντικό πράγμα για τη μία πλευρά και τι για την άλλη, και μπορούμε να συμπεριλάβουμε τα δύο αυτά πράγματα στον συμβιβασμό που είναι και ο στόχος μας. Ωστόσο, δεν συνιστά έκπληξη ότι όσο πιο κοντά πλησιάζουμε σε μία λύση, πολλές δυσκολίες έρχονται στην επιφάνεια».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.