ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Ζόραν Ζάεφ σε Βρυξέλλες: «Όταν λάβουμε το “πράσινο φως” θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις»

Ζόραν  Ζάεφ σε Βρυξέλλες: «Όταν λάβουμε το “πράσινο φως” θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις»

Μήνυμα στις Βρυξέλλες έστειλε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων, Ζόραν Ζάεφ, ο οποίος τόνισε πως περιμένει να λάβει η χώρα του την έγκριση για να αρχίσουν οι συνομιλίες για την ένταξη της σε ΝΑΤΟ – ΕΕ.

“Κάναμε ό,τι έπρεπε από την πλευρά μας και η Μακεδονία (σ.σ. Σύμφωνα με τις ακριβείς δηλώσεις του) αξίζει να λάβει το “πράσινο φως” από τις Βρυξέλλες. Όταν το λάβουμε, θα συνεχίσουμε τις μεταρρυθμίσεις.

Σύμφωνα με τον Ζάεφ, το “πράσινο φως” θα δώσει κίνητρο στην κυβέρνηση να ολοκληρώσει ό,τι έχει απομείνει.

Σκοπιανά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν πως η χώρα περιμένει να λάβει την έγκριση της Κομισιόν για την έναρξη των συνομιλιών σχετικά με την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Η στήριξη της Άγκυρας

Νωρίτερα σήμερα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου, δήλωσε πως η Άγκυρα τάσσεται υπέρ της διεύρυνσης του ΝΑΤΟ και υποστηρίζει την ένταξη στη συμμαχία της Γεωργίας, της πΓΔΜ και της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης.

«Είμαστε θιασώτες της διεύρυνσης τους ΝΑΤΟ, υποστηρίζουμε τις πρωτοβουλίες για την ένταξη στη συμμαχία της Γεωργίας, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και της ΠΓΔΜ» τόνισε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, κατά την διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ, Γένς Στόλτεμπεργκ, ο οποίος επισκέπτεται την Άγκυρα.

Πηγή: Balkaneu

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.