ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δεν κρύβουν τη χαρά τους για την συμφωνία οι Σκοπιανοί- Ντιμιτρόφ: «Περιμένουμε την πρόσκληση από την ΕΕ»

Δεν κρύβουν τη χαρά τους για την συμφωνία οι Σκοπιανοί-  Ντιμιτρόφ: «Περιμένουμε την πρόσκληση από την ΕΕ»

«Η ιστορική συμφωνία μεταξύ Ελλάδας-πΓΔΜ έχει τεράστια σημασία για τα Βαλκάνια και το ευρωπαϊκό τους μέλλον», δήλωσε σήμερα ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

«Σήμερα γράψαμε ιστορία και ανοίξαμε το μέλλον μας» επισήμανε ο Νικολά Ντιμιτρόφ λίγες ώρες αφότου υπέγραψε τη συμφωνία με τον Έλληνα ΥΠΕΞ Νίκο Κοτζιά.

«Αυτό θα έχει κατευναστικό αντίκτυπο στα Βαλκάνια. Από γεωπολιτικής άποψης, αυτό θα ξεπεράσει τις δύο εμπλεκόμενες χώρες» συνέχισε ο Ντιμιτρόφ.

«Βρισκόμαστε στα Βαλκάνια, μια περιοχή με πολύ πλούσια ιστορία, που όμως δεν είχε μεγάλο μέλλον. Και για αυτό πρόκειται για μια τεράστιας σημασίας εξέλιξη» επέμεινε ο υπουργός Εξωτερικών της πΓΔΜ.

«Δύο χώρες των Βαλκανίων αποδεικνύουν αυτή τη στιγμή ότι η περιοχή αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Ευρώπης διότι διευθετούμε τα προβλήματά μας εμείς οι ίδιοι, με ευρωπαϊκό τρόπο» τόνισε.

«Το καλύτερο πράγμα που η ΕΕ θα μπορούσε να κάνει είναι να αναγνωρίσει αυτή τη συμφωνία και να μας βοηθήσει να ανοίξουμε την πόρτα» της ΕΕ, είπε ο Νικολά Ντιμιτρόφ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.