ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Σκόπια: Επιστρέφει στη Βουλή η Συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας – Βέτο τσέπης θα ασκήσει ο Γ. Ιβανόφ

Σκόπια: Επιστρέφει στη Βουλή η Συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας – Βέτο τσέπης θα ασκήσει ο Γ. Ιβανόφ

Eπιστροφή στη Βουλή των Σκοπίων προς ψήφιση για τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας.Την πρώτη φορά η συμφωνία για “Βόρεια Μακεδονία” υπερψηφίστηκε στη Βουλή με 69 ψήφους. Ο πρόεδρος της ΠΓΔΜ, Γκιόργκι Ιβανόφ, δεν την υπέγραψε, συνεπώς θα πρέπει να εγκριθεί εκ νέου, αυτή τη φορά με 61 ψηφους απαραίτητες.

Με τον τρόπο αυτό “δένονται” τα χέρια του προέδρου της πΓΔΜ καθώς μετά τη δεύτερη ψήφιση από τη Βουλή είναι υποχρεωμένος να την υπογράψει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο αναμένεται και νέα καθυστέρηση στο ζήτημα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες Μέσων Ενημέρωσης στα Σκόπια, ο Ιβανόφ δεν θα υπογράψει το διάταγμα για την επικύρωση της συμφωνίας και θα εφαρμόσει το λεγόμενο “βέτο της τσέπης”, όπως είχε κάνει και με τον νόμο σχετικά με την διεύρυνση της χρήσης της αλβανικής γλώσσας στη χώρα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.