ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Επίσκεψη του υφυπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ στα Σκόπια

Επίσκεψη του υφυπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ στα Σκόπια

Συνεχίζεται η παρέλαση κορυφαίων δυτικών αξιωματούχων στα Σκόπια για να υποστηρίξουν το «ΝΑΙ» στο δημοψήφισμα της 30 Σεπτεμβρίου, για τη συμφωνία εκχώρησης της Μακεδονίας.

Eπίσκεψη στα Σκόπια αναμένεται να πραγματοποιήσει στις 13 Σεπτεμβρίου ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Γουές Μίτσελ, δίνοντας συνέχεια στις επισκέψεις ανώτατων αξιωματούχων στη γειτονική χώρα.

Υπενθυμίζεται πως ήδη έχουν επισκεφθεί τα Σκόπια, τις τελευταίες ημέρες, η Γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, ο καγκελάριος της Αυστρίας, Σεμπάστιαν Κουρτς και ο γ.γ. του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο κ. Μίτσελ θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ και άλλους ανώτερους αξιωματούχους για να συζητήσουν τη στήριξη των ΗΠΑ στη συμφωνία των πρεσπών για το ονοματολογικό και το επερχόμενο δημοψήφισμα της 30ης Σεπτεμβρίου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.