Κύπρος: 42χρονος μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο

Κύπρος: 42χρονος μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο

Ένας 42χρονος με προβλήματα αλκοολισμού μέθυσε και άρχισε να πυροβολεί με κυνηγετικό όπλο χθες βράδυ στο χωριό Τριμίκλινη στη Λεμεσό της Κύπρου…

Αστυνομικοί που πήγαν στην περιοχή μετά από παράπονα περιοίκων δεν μπόρεσαν να πείσουν τον 42χρονο να παραδοθεί και να παραδώσει το όπλο. Διαπραγματευτές της αστυνομίας προσπάθησαν να τον ηρεμήσουν καθώς έβριζε τους αστυνομικούς και πυροβόλησε εναντίον τους, χωρίς όμως να τραυματίσει κάποιον. Οι αστυνομικοί πυροβόλησαν στον αέρα με σκοπό να τον εκφοβίσουν και ο 42χρονος οχυρώθηκε πίσω από την εκκλησία του χωριού. Κάποια στιγμή κατάφερε να διαφύγει μέσα στο σκοτάδι και τότε κλήθηκε ομάδα του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού που άρχισε την αναζήτηση του χωρίς όμως να μπορέσει να τον βρει.

Γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα ο 42χρονος επέστρεψε στο σπίτι του και μετά από διαπραγματεύσεις συνελήφθη και σήμερα το πρωί οδηγήθηκε στο δικαστήριο για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης με τη κατηγορία της απόπειρας φόνου αστυνομικών.

Συλλήψεις και στη Πάφο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε άλλο επεισόδιο στη Πάφο συνελήφθησαν τρεις νεαροί Ουκρανοί, μόνιμοι κάτοικοι Κύπρου,17, 19 και 20 χρονών. Οι νεαροί κατέστρεψαν σταθμευμένο περιπολικό της αστυνομίας και κινηματογράφησαν το «κατόρθωμα» τους. Στη συνέχεια ανάρτησαν το βίντεο στο facebook. Η αστυνομία τους εντόπισε λίγη ώρα αργότερα και τους συνέλαβε

Το πρωί οδηγείται ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος κράτησης του, για υπόθεση που αφορά, μεταξύ άλλων, απόπειρα φόνου, μεταφορά και χρήση κυνηγετικού όπλου σε κλειστή περίοδο κυνηγίου, εξύβριση, απειλές, ρίψη πυροβολισμών σε κατοικημένη περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.