ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ντεβλέτ Μπαχτσελί: «Η Κύπρος είναι τουρκική και όποιος σκέφτεται διαφορετικά υπηρετεί τους Ελληνοκύπριους»

Ντεβλέτ Μπαχτσελί: «Η Κύπρος είναι τουρκική και όποιος σκέφτεται διαφορετικά υπηρετεί τους Ελληνοκύπριους»

Ο ηγέτης του τουρκικού ακροδεξιού Κόμματος «Εθνικής Δράσης» Ντεβλέτ Μπαχτσελί, δήλωσε πως η Κύπρος είναι τουρκική και είναι απαράδεκτο η τουρκική πλευρά να υποχωρήσει στα εθνικά ζητήματα αντιδρώντας στη διάσκεψη του Κραν Μοντανά για το Κυπριακό.

Όπως είπε «το να εμπλεκόμαστε σε επικίνδυνες συζητήσεις, να μας ζητούν υποχωρήσεις σε εθνικά θέματα και να παραδιδόμαστε σε τετελεσμένα σε θέματα που αφορούν την Κύπρο και τον τουρκισμό δεν θα γίνει ποτέ αποδεκτό.

Η Κύπρος ανήκει στους ήρωές της.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κύπρος είναι τουρκική και όποιος σκέφτεται διαφορετικά υπηρετεί τους Ελληνοκύπριους και τις σταυροφορικές τους επιθυμίες κλείνοντας τα μάτια. Κανένας πατριώτης και κανένας που αγαπάει το έθνος δεν εγκρίνει τέτοια ολισθήματα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.