ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Κύπρος: Μαχαιρώθηκε 36χρονος σε κάμπινγκ – Συνελήφθη ένας 22χρονος

Κύπρος: Μαχαιρώθηκε 36χρονος σε κάμπινγκ – Συνελήφθη ένας 22χρονος

Ένας νεαρός, 22 ετών από τη Λευκωσία, συνελήφθη από την Αστυνομία για την υπόθεση της απόπειρας φόνου στον κατασκηνωτικό χώρο της Πόλης Χρυσοχούς τα ξημερώματα της 14ης Αυγούστου.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο συνελήφθη στη Λεμεσό το βράδυ της Τρίτης και ακολούθως μεταφέρθηκε στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για ανάκριση.

Το συμβάν σημειώθηκε όταν δύο παρέες, μία από την Λάρνακα και μία από την Λευκωσία που βρίσκονταν στο κατασκηνωτικό χώρο και διασκέδαζαν, η μία εκ των δύο ενοχλήθηκε από τη μουσική της δεύτερης παρέας.

Ξέσπασε καυγάς και σε κάποια στιγμή ένα πρόσωπο από την παρέα της Λευκωσίας, τραυμάτισε με μαχαίρι τον 36χρονο από την Λάρνακα.

Ο 36χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Πόλης Χρυσοχούς .

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, υπέστη βαθύ θλαστικό τραύμα στην αριστερή ωμοπλάτη . Αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες κρατήθηκε για νοσηλεία. Η κατάσταση του περιγράφεται εκτός κινδύνου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.