ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Το Κυπριακό στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Το Κυπριακό στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Το Κυπριακό θα είναι ένα από τα πολλά θέματα που θα συζητηθούν στις διάφορες διμερείς συζητήσεις που θα έχει τον ερχόμενο μήνα ο γενικός γραμματέας του OHE, Αντόνιο Γκουντέρες, στο περιθώριο της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού, όπως δήλωσε ο εκπρόσωπός του, Στέφαν Ντούρατζιτς.

Ο ίδιος είπε ότι οι δύο πλευρές στην Κύπρο «βρίσκονται σε περίοδο περισυλλογής» και ο γενικός γραμματέας «εν ευθέτω χρόνω θα αποφασίσει για τη μελλοντική πορεία».

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, κατά την τακτική ενημέρωση των εκπροσώπων των διεθνών μέσων μαζικής ενημέρωσης, στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών, ο εκπρόσωπος του γενικού γραμματέα, απαντώντας σε ερώτηση αν θα αντικατασταθεί ο ειδικός σύμβουλος Έσπεν Άιντε, ο οποίος παραιτήθηκε για να πολιτευθεί στην Νορβηγία, είπε ότι το γραφείο του κ. Άιντε θα διευθύνεται από την αναπληρώτρια γενική σύμβουλο του γενικού γραμματέα, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Ο κ. Ντούραζιτς ανέφερε σχετικά με τον διορισμό νέου ειδικού συμβούλου, ότι δεν θα προταθεί ένα όνομα ή ένα πρόσωπο, «που ένα ή περισσότερα από τα μέρη δεν αποδέχονται». Αυτό, πρόσθεσε, «είναι θέμα αρχής».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.