ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Έναρξη συζητήσεων Κύπρου-Αιγύπτου για τον αγωγό του «Αφροδίτη»

Έναρξη συζητήσεων Κύπρου-Αιγύπτου για τον αγωγό του «Αφροδίτη»

Την έναρξη κύκλου επαφών μεταξύ Αιγύπτου και Κύπρου με στόχο την επίτευξη συμφωνίας για τη δημιουργία αγωγού από το κοίτασμα «Αφροδίτη» στο οικόπεδο 12 της κυπριακής ΑΟΖ προς την Αίγυπτο συμφώνησαν οι δύο χώρες. Σύμφωνα με πληροφορίες η έναρξη των επαφών θα αρχίσει στις 21 Δεκεμβρίου.

Όπως ανέφεραν ενημερωμένες πηγές, ο συγκεκριμένος διάλογος δεν προδικάζει και τη δημιουργία του αγωγού, αλλά αποτελεί μια προπαρασκευαστική διαδικασία, έτσι ώστε να υπάρχει ετοιμότητα σε περίπτωση που Λευκωσία και Κάιρο, συμφωνήσουν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες κατά την τετραμερή Σύνοδο Κύπρου – Ελλάδας – Αιγύπτου – Ιταλίας, στις 5 Δεκεμβρίου, θα υπογραφεί μνημόνιο που θα προνοεί τη σύναψη διακρατικών συμφωνιών ως προϋπόθεση για τη δημιουργία αγωγών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.