ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ν.Αναστασιάδης: Προβάδισμα δείχνει νέα δημοσκόπηση

Ν.Αναστασιάδης: Προβάδισμα δείχνει νέα δημοσκόπηση

Στην πρόθεση ψήφου ο Νίκος Αναστασιάδης προηγείται με 30,4%, ενώ ο Σταύρος Μαλάς, με προβάδισμα τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, έχει τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο του β’ γύρου.

Ακόμα μία δημοσκόπηση παρουσιάζει τον Νίκο Αναστασιάδη ως αδιαμφισβήτητο φαβορί των προεδρικών εκλογών του Ιανουαρίου 2018 στη Κύπρο. Μέχρι σήμερα όλες οι δημοσκοπήσεις όλων των εταιρειών και όλων των ΜΜΕ συμφωνούν στην υπεροχή του Νίκου Αναστασιάδη, αλλά παρουσιάζουν διαφορές ως προς τον δεύτερο. Οι περισσότερες δημοσκοπήσεις θεωρούν πως την δεύτερη θέση θα την καταλάβει ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ενώ η δημοσκόπηση της εταιρείας Noverna που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα «Πολίτης» δίνει την δεύτερη θέση στον υποψήφιο του ΑΚΕΛ Σταύρο Μαλά.

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο Νίκος Αναστασιάδης προηγείται με 30,4%, ενώ ο Σταύρος Μαλάς, με προβάδισμα τεσσάρων ποσοστιαίων μονάδων από τον Νικόλα Παπαδόπουλο, έχει τον πρώτο λόγο για το εισιτήριο του β’ γύρου. Ο κ. Μαλάς κινείται σύμφωνα με τη Noverna στο 17,8%, έναντι 13,8% του Νικόλα Παπαδόπουλου. Ο Πρόεδρος του ΕΛΑΜ (Χρυσή Αυγή Κύπρου), Χρήστος Χρήσου κινείται στο 3,3% ενώ ο πρώην υπουργός εξωτερικών Γιώργος Λιλλήκας στο 2,1%. Η ανεξάρτητη υποψηφιότητα του Χ. Μαυροβουνιώτη κινείται στο 1,1%. Το 15,9% δηλώνουν πως δεν αποφάσισαν, 8,1% ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν, 5,8% λευκό, ενώ 1,5% δεν απάντησαν.

Με αναγωγή, στον πρώτο γύρο ο Νίκος Αναστασιάδης αναμένεται να κινηθεί γύρω στο 44%, ο Σταύρος Μαλάς γύρω στο 25% και ο Νικόλας Παπαδόπουλος στο 20%.
Σε ό,τι αφορά τα σενάρια του β’ γύρου, η μέτρηση δείχνει νίκη Αναστασιάδη με οποιονδήποτε αντίπαλο, με τους κ. Παπαδόπουλο και Μαλά να έχουν περίπου τις ίδιες επιδόσεις απέναντί του. Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης με αντίπαλο τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Νικόλα Παπαδόπουλο εξασφαλίζει 37,3%, έναντι 26,7% του Νικόλα Παπαδόπουλου, 10,6% επιλέγουν λευκό, 14% δηλώνουν αναποφάσιστοι, 10,4% ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν και 1% αρνήθηκαν να απαντήσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο σενάριο αναμέτρησης Αναστασιάδη – Μαλά, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης εξασφαλίζει 39,2%, έναντι 26,6% του κ. Μαλά, ποσοστό 9,9% επιλέγει λευκό, 14,4% δηλώνουν αναποφάσιστοι, 8,6% ότι δεν θα πάνε να ψηφίσουν, ενώ 1,2% αρνήθηκε να απαντήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.