Συνελήφθη 29χρονος στη Λεμεσό ως ύποπτος δολοφονίας 86χρονου

Συνελήφθη 29χρονος στη Λεμεσό ως ύποπτος  δολοφονίας 86χρονου

Στη σύλληψη 29χρονου προχώρησε πριν λίγο η κυπριακή αστυνομία ως ύποπτου για το φόνο του 86χρονου Μιλτιάδη Κλεάνθους, που βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι στο σπίτι του σε προσφυγικό συνοικισμό της Λεμεσού.
Όλα δείχνουν πως πρόκειται για ληστεία καθώς ο 86χρονος είχε κάνει ανάληψη από τον λογαριασμό του στη Τράπεζα την περασμένη Παρασκευή 300 ευρώ και στο σπίτι του δεν βρέθηκαν χρήματα. Η αστυνομία πιστεύει πως ο 29χρονος είχε και συνεργό.
Σύμφωνα με μαρτυρία κάποιοι άγνωστοι θεάθηκαν να απομακρύνονται από το σπίτι του 86χρονου που έμενε μόνος του, κατά τη διάρκεια της νύχτας.
Σε δηλώσεις του, ο υπεύθυνος του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, είπε πως “οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εντοπίστηκε το πτώμα διερευνώνται και το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας δεν μπορεί να αποκλειστεί”.
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ η νεκροτομή επί της σορού αναμένεται να δώσει απαντήσεις γύρω από το πώς προκλήθηκαν τα τραύματα στο κεφάλι του 86χρονου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.