Κύπρος: Η Επιτροπή για Αγνοούμενα Πρόσωπα συλλέγει πληροφορίες μέσω facebook

Κύπρος: Η Επιτροπή για Αγνοούμενα Πρόσωπα συλλέγει πληροφορίες μέσω facebook

Το μέσο κοινωνικής δικτύωσης facebook αποφάσισε να χρησιμοποιήσει το Committee on Missing Persons (CMP) – Cyprus (Επιτροπή για Αγνοούμενα Πρόσωπα) σε μια προσπάθεια συλλογής πληροφοριών, που μπορεί να βοηθήσουν στην εξακρίβωση της τύχης των αγνοουμένων, Ελληνοκυπρίων και Τουρκοκυπρίων.

Ο Ελληνοκύπριος εκπρόσωπος στην Επιτροπή, Νέστορας Νέστορος, στο λογαριασμό του στο facebook αναφέρει:

«Εσύ μπορεί να μην γνωρίζεις, αλλά αν ρωτήσεις μέσα στο οικογενειακό και φιλικό σου περιβάλλον, πιθανόν να εντοπίσεις κάποια ξεχασμένη ιστορία, ένα ξεχασμένο γεγονός που θα μας βοηθήσει.
Στήριξε την προσπάθεια μας αυτή, πριν φύγουν και οι λιγοστές μανάδες που βρίσκονται εν ζωή.

Μοιράσου το μήνυμα αυτό με όσους πιο πολλούς μπορείς, γίνε ενεργός συνοδοιπόρος της Διερευνητικής Επιτροπής Αγνοουμένων, για να τονώσουμε την ελπίδα.

Σε χρειαζόμαστε! Σε χρειάζονται!».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προστίθεται ότι όσοι επιθυμούν να δώσουν στοιχεία μπορούν να καλούν ανώνυμα στο τηλέφωνο ( +357) 22400142.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.