ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Σοβαρή η κατάσταση της κοπέλας που πετάχτηκε από το εν κινήσει αυτοκίνητο

Σοβαρή η κατάσταση της κοπέλας που πετάχτηκε από το εν κινήσει αυτοκίνητο

Σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση, με κάταγμα κρανίου, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, 26χρονη από το Κίτι, η οποία φέρεται, ύστερα από καυγά με το φίλο της, να πετάχτηκε έξω από αυτοκίνητο, ενώ αυτό ήταν εν κινήσει στην Ορμήδεια.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 02.30 σήμερα τα ξημερώματα, η Αστυνομία Αμμοχώστου ενημερώθηκε από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ότι στις 21.00 χθες μετέβη στο ΤΑΕΠ του νοσοκομείου μία κοπέλα σοβαρά τραυματισμένη.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κοπέλα, 26 χρόνων, από το Κίτι ήταν συνοδηγός σε όχημα που οδηγούσε ο φίλος της, ηλικίας 27 χρόνων από τη Λάρνακα.

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 27χρονος, βρισκόταν με την 26χρονη επίσκεψη σε φιλικό τους σπίτι στην Ορμήδεια και γύρω στις 9 το βράδυ αναχώρησαν με προορισμό τη Λάρνακα.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεση του 27χρονου, σε κάποιο σημείο του δρόμου, πριν την έξοδο από την Ορμήδεια και έπειτα από λογομαχία, η κοπέλα άνοιξε την πόρτα, ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, πετάχτηκε έξω από το όχημα και έπεσε στο οδόστρωμα, με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο κεφάλι.

Η Αστυνομία κατέχει μαρτυρία σύμφωνα με την οποία ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, και με χαμηλή ταχύτητα, η κοπέλα άνοιξε την πόρτα και πετάχτηκε μόνη της έξω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η κοπέλα διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται με κάταγμα κρανίου, σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.